fbpx

Vacature:

Ondersteunend keukenmonteur en assistent zagerij

28 tot 40 uur per week

Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging die niet snel zal vervelen? Als ondersteunend keukenmonteur help je onze keukenmonteur drie dagen in de week met zijn werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte om twee dagen in de zagerij te assisteren.

Je maakt het hele proces mee: van het zagen van natuursteen en keramiek tot het monteren van het eindproduct. Ervaring is fijn, een goede instelling en twee rechterhanden nog fijner.

Op jouw nieuwe werkplek bieden we je (indien nodig) alle ruimte om je te ontwikkelen binnen ons vakgebied: exclusieve keukens en topklasse natuursteen & keramiek. Lijkt dat je wat?

Je speelt een belangrijke rol in het werkvoorbereidingsproces. Daarnaast ondersteun je onze keukenmonteur op locatie. Zo vul je je dag met het monteren van luxe keukens, het installeren van high-end keukenapparatuur én plaats je natuurstenen werkbladen afkomstig uit onze eigen zagerij. Je assisteert je collega’s twee dagen in de week in deze zagerij en helpt soms ook mee het leggen van een vloer. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen van beginnend monteur tot ervaren vakman.

Je collega’s nemen je graag mee op pad om ervaring op te doen bij verschillende klussen verspreid over het hele land. Denk hierbij aan keukens monteren of serviceonderhoud verlenen. Heb je al werkervaring, dan vind je waarschijnlijk binnen een mum van tijd je draai in ons team.

Werkzaamheden:

 • Je bent service- en bovenal klantgericht
 • Jij hebt twee rechterhanden; ‘Handige Harry’ is jouw tweede naam;
 • Net als wij heb je oog voor detail en kwaliteit. Affiniteit met keukens, natuursteen en keramiek is een pré
 • Rijbewijs B is een pluspunt, maar geen must
 • Beschikbaar voor 28 tot 40 uur per week

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende baan, geen werkdag is bij jou hetzelfde!
 • Een marktconform salaris. Het salaris is bespreekbaar en afhankelijk van je ervaring en je opleiding
 • Je wordt onderdeel van een gezellig jong team binnen een familiebedrijf met een platte structuur
 • Een hoge mate van zelfstandigheid
 • -Een pensioenregeling
 • Vakantiegeld

Word jij de ondersteunende kracht waar onze klanten van gaan stralen?
Vul onderstaand formulier in, mail je motivatie naar info@nnbv.nl of bel 013 5114140. Een cv is fijn, relevante werkervaring nóg fijner. Als we potentie in je zien, zitten we misschien morgen al wel om tafel!

Solliciteer direct!


  * Wij respecteren de AVG-wetgeving, maar vooral uw privacy: uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

  Interesse?

  Solliciteer via bovenstaand formulier óf mail je motivatie en cv naar info@nnbv.nl. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Nieuwenhuizen Keukens

  In de showroom ervaren onze klanten de luxe van exclusieve woon- en leefkeukens. We bieden een assortiment uiteenlopende kwalitatieve keukendesigns, zowel qua stijlen, materialen als prijsklassen. Zo leveren we keukens met de hoofdletter N.

  Bezoek NH Keukens

  Natuursteen en keramiek

  Natuursteen is een rotsvast onderdeel van ons DNA. Daarnaast hebben we inmiddels ook hoogwaardig keramiek in ons hart gesloten, als slijtvast alternatief voor (buiten)ruimtes die intensief worden gebruikt.

  Bezoek NH Natuursteen
  Bezoek NH Keramiek

  Bezoek

   

  Vind snel uw route naar onze showroom

   

  Route