fbpx

Woonhuis Brabant

Het middelpunt van huiselijkheid en culinair genot

Lees verder

Woonhuis Brabant 

Warmte tinten met populair Taj Mahal kwarts

Samenkomen, converseren en gezellig tafelen: dat is waar deze keuken voor uitnodigt. Deze plek transformeerden wij tot het middelpunt van huiselijkheid en culinair genot van het Brabantse woonhuis. Met op maat gemaakte producten, hoogwaardige materialen en moderne technologieën is deze keuken een echte eyecatcher en een plek waar menig kookliefhebber graag tijd spendeert.
Woonhuis-brabant-04
Woonhuis-brabant-02
Woonhuis-brabant-05

Over deze keuken

De keukenfronten bestaan uit het innovatieve materiaal Fenix. Dit MDF is krasvast, vlekbestendig en heeft een matte afwerking die vingervlekken elimineert.

De warme kleur van de fronten sluit prachtig aan op de lichte, neutrale tint en subtiele beige aders van het aanrechtblad. Hier is gekozen voor het populaire Taj Mahal kwarts, afkomstig uit India. Kwarts is een uitstekende keuze wanneer u zorgeloos wilt koken. Het is namelijk kras- en stootvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. Niet alleen een lust voor het oog, maar dus ook erg efficiënt.

Lees meer
De keuken is voorzien van diverse technologische snufjes van vooraanstaande merken. Zo beschikken de corpussen over soft-close techniek van Blum, waardoor het openen en sluiten van de keukenkastjes en -laden soepel en geruisloos verloopt. In het eiland is gekozen voor een Bora kookplaat, die beschikt over een geïntegreerd afzuigsysteem. Hierdoor is een aparte afzuigkap niet nodig en ontstaat er openheid en meer ruimte. De Bosch oven en steamer bieden samen met de Quooker veel kookmogelijkheden voor het bereiden van een scala aan gerechten.

In de moderne keuken is een wijnklimaatkast niet meer weg te denken. Dit model van Liebherr is een waardevolle toevoeging aan het rijtje met hoogwaardige apparatuur. De wijn wordt op precies de juiste temperatuur bewaard en gerijpt. Naast functioneel is het ook een elegant meubelstuk in de kamer dat het plaatje compleet maakt.

Specificaties

Werkblad
Taj Mahal kwarts

Getoonde opstelling
Eiland

Afwerking

 • Fenix fronten in de kleur brons
 • Corpussen met Blum soft-close techniek

Toegepaste apparatuur

 • Bora kookplaat
 • Bosch oven en steamer
 • Quooker
 • Liebherr wijnklimaatkast

Stel direct uw vraag

  Plan uw afspraak

  Een maatwerk keuken koopt u niet dagelijks. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

  Gebruik de digitale afspraakplanner om voldoende tijd te reserveren.