fbpx

Esthetisch keukendesign

Een moderne en stijlvolle keuken, van alle gemakken voorzien

Lees verder

Esthetisch keukendesign 

Moderne en stijlvolle keuken in ruime woning

Bij het ontwerpen van deze keuken, vol verfijnde details, is niets aan het toeval overgelaten. Door niet-alledaagse combinaties van bijzondere materialen krijgt het geheel een exclusieve uitstraling.

Matte fronten HPL
Donker stijlvol keukendesign
liebherr wijnkoeler in moderne keuken

Over deze keuken

 

Dankzij bewuste materiaalkeuzes en de toepassing van hoogwaardige bewerkingstechnieken realiseerden we een keuken met een exclusieve uitstraling én een lange levensduur, die desondanks betaalbaar blijft.

Lees meer

Het werkblad van de stijlvolle keuken is gemaakt van de natuursteensoort Pietra Black Patinato. Deze marmersoort is dankzij haar vlekbestendigheid makkelijk te onderhouden. Van origine heeft dit natuursteen een zandkleurige ondertoon, maar door het borstelen en impregneren van het werkblad ontstaat een exclusieve donkere kleur. De zwarte houten-repro fronten van de keuken zijn afgewerkt met een ultra matte- en anti-fingerprint coating. Deze combinatie staat garant voor jarenlang plezier van de keuken.

In de keuken is een mix van high-end keukenapparatuur toegepast. Zo is het vrijstaande keukeneiland voorzien van een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een wijnklimaatkast van Liebherr. De kokendwaterkraan van Quooker, Siemens oven en de Liebherr koelkast inclusief Biofresh technologie maken het geheel compleet.

Specificaties

Werkblad
Pietra Black Patinato

Getoonde opstelling
Eiland

Afwerking
Ultra mat, Anti-fingerprint

Toegepaste apparatuur
BORA
Liebherr
Siemens
Quooker

Stel direct uw vraag

    Plan uw afspraak

    Een maatwerk keuken koopt u niet dagelijks. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

    Gebruik de digitale afspraakplanner om voldoende tijd te reserveren.