fbpx

DE LUXE VAN:

Alexander

Stoer
Groot
Industrieel

Stoer en industrieel, dat zijn eigenschappen waar u onze showroom keuken Alexander aan herkent. Deze keuken is volledig op maat gemaakt en van alle (kook)gemakken voorzien. Het natuurstenen werkblad in combinatie met de fronten van hout balken fineer verzorgen een harmonieus geheel.

Benieuwd of Alexander binnen uw droomontwerp past?

Nu in de showroom

Stoer, industrieel en volledig op maat

Deze op maat gemaakte keuken is van alle technische gemakken voorzien. Zo ligt er in het natuurstenen werkblad van het eiland een Bora Professional kookplaat met ingebouwde afzuiging. Daarnaast zijn alle lades voorzien van een servo drive waarbij een enkele aanraking voldoende is om de lades automatisch te openen. Ook de knock-open vaatwasser van Miele reageert op aanraking, door drie keer op het houten front te kloppen gaat de vaatwasser open. Tevens is de keuken voorzien van twee koelkasten en twee ovens.

Naast het ruime werkblad is ook de spoelbak bekleed met het geborstelde natuursteen New Ceppo. De fronten van het eiland en de omlijsting van het wandgedeelte zijn voorzien van een houten balken fineer van Barnwood. De combinatie van deze materialen creëert een stoer en industrieel geheel.

Specificaties

  • New Ceppo geborsteld natuursteen
  • Balken fineer van Barnwood
  • Servo drive
  • Knock-open vaatwasser

Stel direct uw vraag

    Plan uw afspraak

    Een maatwerk keuken koopt u niet dagelijks. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

    Gebruik de digitale afspraakplanner om voldoende tijd te reserveren.