fbpx

DE LUXE VAN:

MIELE

Alles voor uw wensen

Een Miele keuken, van A tot Z.

“Immer besser.”

Miele

Stel met Miele en Nieuwenhuizen uw droomkeuken samen. Bezoek onze showroom en ervaar het ruime aanbod van Miele apparatuur. Op deze pagina leest u alles over de Generatie 7000 serie van Miele.

Waarom kiest u voor Miele?

Sinds 1899 biedt het onafhankelijke familiebedrijf Miele haar klanten een uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten. U kunt rekenen op: 

 • Ruim 120 jaar ervaring
 • Een totaalaanbod apparatuur
 • Duurzame designoplossingen
 • Gemak & efficiëntie

Hierom kiest u voor Miele bij Nieuwenhuizen:

 • Snelle levering door erkend Miele partner
 • Vakkundige plaatsing
 • Persoonlijk contact

Kiest u voor Nieuwenhuizen? Dan kiest u voor vakmanschap, topmerk keukens en apparatuur. En bovenal, intensieve begeleiding van advies tot nazorg.

Hulp of advies nodig bij het kiezen van Miele apparatuur voor uw keuken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs onze showroom 

Miele qubic design nieuwenhuizen
Miele Generatie 7000 lijn
Miele-kookplaat-Nieuwenhuizen
Miele SmartSelect systeem

Miele Generatie 7000

De Generatie 7000 lijn is de grootste lancering in Miele’s geschiedenis, bestaande uit innoverende (inbouw)apparatuur die uw kookgemak optimaliseren. 

SmartSelect systeem
Dankzij het SmartSelect systeem kunt u uw kookplaat zo instellen, dat uw gerechten tegelijk op tafel kunnen. SmartSelect sluit tevens naadloos aan op de Powerflex kookzones. Met de flexibele kookzones maakt u optimaal gebruik van de ruimte op uw kookplaat en kunt u gegarandeerd een extra pan kwijt. Een ingebouwde intelligente warmhoudfunctie en de automatische uitschakel-functie tillen uw kookgemak naar een hoger level.

MotionReact systeem
Een grote luxe van de Miele Generatie 7000 lijn is het MotionReact systeem. Door slimme bewegingssensoren activeert u de apparatuur zonder dat u ze aanraakt of fysiek bedient.

TempControl
Constante temperaturen en verschillende braadstanden zorgen ervoor dat uw gerechten nooit meer aanbranden. Op de laagste braadstand bakt u een perfect spiegelei, met de middelste braadstand braadt u biefstuk als een professional en gebruik de hoogste stand wanneer uw wokt! Bereid u een saus? Selecteer dan de sudderstand. Uw saus blijft op temperatuur, brandt niet aan en spat niet op.
Miele-keukenapparatuur-Nieuwenhuizen
Miele MotionReact systeem
Miele-pureline-nieuwenhuizen

Pureline

 • Horizontaal geaccentueerd
 • Hoog glasaandeel
 • Markante handgrepen

Eén productlijn, vier variaties

Miele-Vitroline-Nieuwenhuizen

Vitroline

 • Consequent in glas
 • Tijdloos & modern

 

Miele-Artline-Nieuwenhuizen

Artline

 • Maximaal gereduceerd
 • Zonder handgrepen
 • Perfect geïntegreerd
Miele-contourline-nieuwenhuizen

Contourline

 • Klassiek geïnterpreteerd
 • Hoog aandeel RVS
 • Functioneel
Miele stoomovens

“Het beste van de besten: revolutionaire stoomovens.” 

In mei 2019 lanceerde Miele de revolutionaire Dialog Oven, een intelligente oven die de toekomst van het koken volledig zal veranderen. Next level koken met baanbrekende technologie. Vanaf nu kunt u in korte tijd de meest complexe gerechten bereiden.   

De koplopers van Miele

Stoomovens
Door de zogeheten Dual- en Power Steam technieken wordt de stoom gelijkmatig en snel op een uniek hoge temperatuur verspreid. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw gerechten op topniveau. De stoom wordt op innovatieve wijze opgewekt, zodat tevens de kleuren en smaken van uw gerechten in tact blijven.

Koelkast
De PerfectFresh Pro technologie draagt bij aan een gereguleerde luchtvochtigheid, waardoor uw producten extra lang houdbaar en vers blijven. Dankzij het Push2Open systeem passen de koel- en vrieskasten van Miele in elk greeploos keukendesign.

Vaatwasser
Het AutoDos en Powerdisk systeem doseert vaatwaspoeder voor een duurzame manier van afwassen. Met nieuwe technieken zoals Knock2Open opent u de deur met een enkele klop op de deur. Daarnaast zijn de vaatwassers van Miele op afstand te bedienen. Zet in één handeling uw vaatwasser aan terwijl u op de bank zit.

Benieuwd of Miele apparatuur iets voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Udenhout.

“Zeer duurzaam en voorzien van energielabel A+++”

Ontdek Miele in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert de uitgebreide Generatie 7000 collectie in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar Miele naadloos op aansluit. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen. 

Benieuwd wat Nieuwenhuizen voor u kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.

Of, kom langs in onze showroom voor een kop koffie en een uitgebreide rondleiding.

Stel direct uw vraag

  Plan uw afspraak

  Een maatwerk keuken koopt u niet dagelijks. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

  Gebruik de digitale afspraakplanner om voldoende tijd te reserveren.