fbpx

Afspraak Inplannen

Afspraak maken

Hoe kunnen wij u helpen

Weet u al precies wat u wilt? Of heeft u alleen een globaal idee? Deel uw wensen en gedachten met ons, en wij creëren samen met u het product van uw dromen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om binnen te lopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat u persoonlijk geholpen wordt vanaf het moment dat u binnen loopt? Dan adviseren we u om een afspraak te maken via het formulier. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen. 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Afspraak in onze showroom
  • Gerenommeerde keukendesigns
  • Maatwerk natuursteen uit eigen zagerij
  • Eerlijke en heldere offertes
  • Uitsluitend topkwaliteit apparatuur
  • Oog voor detail

Of heeft u bijzondere wensen?

Architect of interieurdesigner?

Gebruik onze showroom om klanten concreet te begeleiden in het keuzeproces. Zowel qua keukens, natuursteen als keramiek bieden we volop inspiratie. Diverse ruimtes staan tot je beschikking voor privé-overleg, waar nodig springen we bij met onze kennis en kunde.

Wij werken veelvuldig samen met architecten door heel Nederland, met één gezamenlijk doel: de dromen van klanten overtreffen.

Gebruik bovenstaand formulier voor een vrijblijvende kennismaking. Bellen of langskomen mag natuurlijk ook; scroll naar beneden voor de gegevens.

Afspraak maken buiten reguliere openingstijden?

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze adviseurs, maar komen de beschikbare uren u niet uit? Bel dan naar 013-5114140. Wij denken graag met u mee. 

Op zoek naar natuursteen of keramiek?

Natuursteen is een rotsvast onderdeel van ons DNA. Daarnaast hebben we inmiddels ook hoogwaardig keramiek in ons hart gesloten, als slijtvast alternatief voor (buiten)ruimtes die intensief worden gebruikt.

Meer informatie vindt u op onze separate NH Natuursteen website.

Bezoek NH Natuursteen
Bezoek NH Keramiek

Bezoek

 

Vind snel uw route naar onze showroom

 

Route